Schiphol Taxi Amsterdam TVNS - Taxi Voordelig Naar Schiphol - Taxi naar/van Schiphol voor een goedkope/voordelige Taxi prijs

 
 
TVNS.NL
INFORMATIE
SAMENWERKEN
ALGEMEEN


Hoe werkt Taxi Voordelig Naar Schiphol Ophaal Service ?

 

Bij aankomst op Schiphol belt u met het mobiele nummer van de chauffeur, en u meldt zich dan met uw naam, plaats van bestemming en het aantal personen.

 

U begeeft zich hierna naar de bagageband en pas als u alle bagage heeft belt u nogmaals met het mobiele nummer van de chauffeur.Het nummer van de chauffeur krijgt u in de bevestigingsmail.

 

U begeeft zich hierna naar het meetingpoint, u herkent deze plek aan de welbekende rood witte blokken centraal gelegen in de aankomsthal.


Een chauffeur van het uitvoerende taxibedrijf haalt u dan op bij het Meetingpoint, mocht het erg druk zijn en er is geen plaats om te parkeren kan de centralist u verzoeken om naar de klaarstaande taxi in de derde rij onder het Panasonic videoscherm te lopen.

Bij vertragingen langer dan twee uur altijd bellen met het mobiele nummer van de chauffeur.In noodgevallen kunt u altijd bellen met 0622722222.

Op alle diensten zijn onze algemene vervoersvoorwaarden van toepassing.

Het ophalen op Schiphol werkt bij Taxi Voordelig Naar Schiphol als volgt, U belt zodra u geland bent op Schiphol,u belt met het mobiele nummer van de chauffeur welke u in de bevestiging per e-mail heeft ontvangen.Hierna begeeft u zich naar de bagageband en pas als u alle bagage heeft belt u nogmaals met de chauffeur.De chauffeur vertelt u dan waar hij u opwacht om u naar de plaats van bestemming te brengen.Het voordeel is dat het mobiele nummer ook in het buitenland te bereiken is,ons 0900-nummer is vanuit het buitenland niet te bereiken. Taxi Voordelig naar Schiphol heeft inmiddels ruime ervaring in het ophalen van passagiers op Schiphol,de chauffeurs zijn bekend met alle procedures en begrijpen dat u na een geslaagde vacantie toch ook weer snel naar Huis wilt vertrekken. Ook voor de zakelijke reiziger zonder bagage is deze ophaal service bijzonder geschikt meldt u dit wel even bij opmerkingen in het boekingsformulier.

 
TAXI VOORDELIG NAAR SCHIPHOL .NL BEL: 0622722222